Basistraining D&I

In deze interactieve training worden de verschillende aspecten rondom diversiteit en inclusie belicht. Er wordt ingezet op het neerzetten van de basis met extra aandacht voor draagvlak en dialoog. Binnen de training is ook ruimte voor het gesprek, persoonlijk inzicht en casussen. 

De bedoeling is dat de medewerkers die deze training volgen, het nut en de noodzaak gaan inzien van d&i en dit ook voor de organisatie gaan uitdragen.

Tijdens deze training is er ruimte voor theorie maar ook voor voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. De basistraining moet gelden voor iedereen. In overleg kan deze training zowel online als offline componenten bevatten.

NB. Deze training is geschikt voor organisaties die nog in de verkenningsfase zitten en op zoek zijn naar een eerste kennismaking met het ontwikkelen van een inclusieve organisatie.

Na deze training
  • heeft de deelnemer kennis van de verschillende aspecten van d&i en de kenmerken die daarbij horen.
    is de deelnemer zich bewust van mogelijke eigen vooroordelen, stereotyperingen en blinde vlekken.
  • is het gesprek gevoerd over dillema’s, de eigen verantwoordelijkheid en worden ervaringen gedeeld.

Prijs: op aanvraag per dagdeel

Tijd: Max 3,5 uur

Aantal deelnemers max 15

 

Workshop D&I

Soms wil je medewerkers of publiek kennis laten met specifiekere onderdelen

die bijdragen aan een diverser en inclusiever organisatie. Een workshop kan dan een optie zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs: op aanvraag

Tijd : max 2 uur

Aantal deelnemers: In overleg


NB. Verdieping en maatwerk: Naast deze basistraining/workshop kan er (tegen een meerprijs) een extra onderdeel worden ontwikkeld/toegevoegd die toegespitst is op de afdeling of hulpvraag.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud