Samen Inclusief Werken

De training Inclusief werken bestaat uit een basistraining waarin de verschillende aspecten rondom diversiteit en inclusie worden belicht. Hierin wordt informatie gegeven over hoe de multidiverse samenleving is ingericht en welke maatschappelijke uitdagingen en verantwoordelijkheden er liggen. Binnen de training is ook ruimte voor het gesprek, persoonlijk inzicht en casussen. De bedoeling is dat de medewerkers die deze training volgen, het nut en de noodzaak gaan inzien van d&i en dit ook voor de organisatie gaan uitdragen. Tijdens deze training is er ruimte voor theorie maar ook voor voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. De basistraining moet gelden voor iedereen. in overleg kan deze training zowel online als offline componenten bevatten.

Na afloop

Verdieping: Naast deze basistraining kan er een extra onderdeel worden ontwikkeld die toegespitst is op de afdeling.

Maatwerk: Sommige competenties en vaardigheden zullen op bepaalde afdelingen anders ingezet worden door bijvoorbeeld externe omstandigheden. Er kan daarom op verschillende niveaus maatwerk worden geleverd.

Chat openen
Bedankt voor je bericht,

Ik ben nu niet bereikbaar, maar ik probeer zo snel mogelijk te reageren op je vraag. Je kunt ook een mail sturen naar info@inclusiefabriek.nl.

Met een inclusieve groet,
Halima Özen,

de Inclusiefabriek