Inspiratie mail 1

LEES HIERONDER HET LAATSTE NIEUWS

Beste  waardendrager,

Welkom bij de eerste inspiratiemail van de Inclusiefabriek. Eens in de twee maanden deel ik met jou mijn overwegingen, dillema’s en aha momenten. Met deze inspiratiemail maak jij onderdeel uit van een beweging op weg meer diversiteit en een inclusiever Nederland. Voor een (werk) plek waar iedereen gezien en gehoord mag worden. Waarin we samen bijdragen aan meer gelijkwaardigheid, ruimte voor identiteit en begrip. 

Halima Özen

Column

Mijn diversiteitsgeneuzel van 2024.

Lees

Podcast 

“Taal is onderdeel van van identiteit”.

luister

DIGIT

Vijf principes voor een inclusieve organisatie.

Leer

Nieuws & inspiratie

In het hart van verhalen leggen we de verbinding

Zolang de mensheid bestaat zijn er verhalen. Deze hebben we nodig om elkaar te leren kennen en te begrijpen, zodat we ons kunnen inleven in de ander.  Vroeger deelden we verhalen rond het kampvuur, nu gebeurt dat in online story’s. Iedere ontmoeting is een aaneenschakeling tussen mensen.

TIP! Ga eens bewust op zoek naar een collega die minder op je lijkt. Ga het gesprek open en oprecht aan. Probeer alleen verhelderende vragen te stellen zonder het gesprek te sturen. Reflecteer er voor jezelf op. Wat is anders aan dit gesprek en vooral wat heb je geleerd?

Blik op de organisatie

Hoe creëer je draagvlak?

Voordat je als organisatie aan de slag gaat is het belangrijk om na te denken over hoe de rest van organisatie wordt meegenomen in deze ontwikkeling. Ook als je werkt met zzp’ers en een flexibele schil.

Inclusie gaat juist over mensen en over de dynamiek tussen medewerkers. Vaak worden collega’s die juist heel belangrijk zijn in het proces vergeten of te laat betrokken. Maak hen juist onderdeel van de ontwikkeling.

Neem een kijkje op onze vernieuwde website

Wil je ook aan de slag met inclusie binnen jouw organisatie? Of ben je al even aan de slag en zit je met vraagstukken waarbij de Inclusiefabriek je kan helpen? Mail naar info@inclusiefabriek.nl voor een gratis intakegesprek.

Mag ik even iets vragen?

Review

De Inclusiefabriek bestaat nu een dik jaar. Hoera! Om een nog betere organisatie te worden, zowel op inhoud als op aanbod zou ik graag met jullie terug willen kijken en vooruit. 

Heb je in het verleden al samengewerkt met de Inclusiefabriek? Zou je dan dit review formulier willen invullen? Bij voorbaat enorm bedankt.

Vragenlijst

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud