example, category, and, terms

Beste werkgever,

Hierbij solliciteer ik naar een functie in uw bedrijf. De vacante plek past perfect bij mijn kennis, ervaring en opleiding. U vraagt een ambitieus, doortastend en innovatief persoon. Een collega die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Zo een als ik! Want ik ben die pittige, gedreven en moderne werknemer die u zoekt, zonder negen tot vijf mentaliteit. Ik ben een geëmancipeerde vrouw die opkomt voor haar mening. Ik kan onderbouwen en u voorzien van een weloverwogen standpunt. Ik ben verzorgd, match mijn professionele kleding en ruik lekker. U kunt van mij deskundigheid, discretie en professionaliteit verwachten.

Maar alvorens ik solliciteer vraag ik u om mij uw huishoudelijk reglement toe te sturen.  Mijn C.V. bevat namelijk een foto, zoals dat in deze tijd gebruikelijk is. U zult hierop zien dat mijn hoofd bedekt is, net zoals de rest van mijn lichaam overigens. Ik wil u geruststellen. De stof op mijn hoofd bedekt mijn oren, maar belemmert me niet in mijn gehoor en ook mijn IQ is hierdoor niet aangetast.

Ik wil er namelijk zeker van zijn of IK wel bij uw bedrijf wil werken. Of u wel geschikt bent voor mijn eisen. Ik wil namelijk werken bij een bedrijf met eigen normen en waarden met een visie. Een organisatie die niet bang is voor vooroordelen en zich niet laat opjutten door de internationale drift, politieke partijen of de waan van de dag. Een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt. Dat werknemers selecteert op de kwaliteit, talent en ontplooiingsmogelijkheden. Want als ik ergens werk kunt u van mij 150 procent toewijding verwachten. Ik ontvang dat graag ook terug van mijn werkgever.

Hoogachtend,

Halima Özen

Category :
New post
Share :
Related Posts

Bad Hijab-day

“Ik ga ook een hoofddoek dragen”,  zegt mijn oud-collega tegen mij nadat ze me uitvoerig vertelt over haar bad hair-day….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow
Popular Post
Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

My Gallery
Wat doen wij
Chat openen
Hallo welkom bij
We helpen u graag via whatsapp tijdens kantoor uren proberen wij zo snel mogelijk te reageren.

Inclusieve groet